{{:: 'cloud_flare_always_on_short_message' | i18n }}
Check @genius for updates. We'll have things fixed soon.

Ina Gardijan

About Ina Gardijan

Katarina Ina Gardijan je rođena 26. novembra 1992. godine u Beogradu. Od svoje osamnaeste godine nastupa sa svojim bendom po regiji. Sa devetnaest godina je učestvovala u muzičkom takmičenju “Prvom glasu Srbije”, a u sezoni 2013/14 i u “Zvezdama Granda”
Godine 2016, Katarina je snimila svoj prvi singl sa nazivom “Oprez”. U 2017. godini snimila je spot za baladu “Ove noći”. Zatim, iste godine izbacila je pesme “24 dana” i “Zla kraljica” za koje je snimila provokativne spotove u saradnji sa Red Cartel Music. Prve saradnje je imala sa Kristijanom Tudorom i pesmom “Ako nisam htela”, a Inin najveći uspeh do sada je pesma sa Milanom Stankovićem koja se zove “Sve Što Ne Smemo”.
U junu 2018, Ina je najavila EP koji se zove “Prva dama” u saradnji sa IDJDigitalom. Objavljene su pesme “Otkidam” i “Dođi”.

Dj Mehmet Tekin Remix 2017 Hmet Tekİn Dreamer Orİgİnal Mp3 A mp3 | Uno-TiNYiSO (Ubisoft Entertainment) (ENG+RUS) [L] Подробнее... Залито: 17-01-2018 12:56 (1714 просмотров) Uno-TiNYiSO (Ubisoft Entertainment) (ENG+RUS) [L] Аркады Культовая классическая игра нашего детства! UNO возвращается с целым арсеналом невероятных особенностей, среди которых поддержка видеочата и новая система тем. Еще больше веселья!... Раздают: 0 Качают: 0 Размер: 777MB | Série Animée VOST