{{:: 'cloud_flare_always_on_short_message' | i18n }}
Check @genius for updates. We'll have things fixed soon.

Lil' Kleine

AKA: Jorik Scholten

About Lil' Kleine

Jorik Scholten, beter bekend als Lil' Kleine, is een Nederlands rapper. Lange Frans hoorde hem op jonge leeftijd een keer rappen en hij raakte onder de indruk van zijn kwaliteiten.

Lil' Kleine bracht in de zomer van 2012, in samenwerking met Faberyayo, Appelsap, Nike en Patta, zijn eerste EP Tuig Van De Richel uit.

In 2015 bracht hij samen met Ronnie Flex het nummer Drank & Drugs uit in het debuutalbum van het hiphopcollectief New Wave in het gelijknamige album New Wave. Dit is het meest bekeken nummer van Genius Nederland en het is internationaal bekend, er is zelfs een Duitse remake van: Stoff und Schnaps.

Zijn debuutalbum WOP werd in februari 2016 gereleased. In iets meer dan twee maanden ging het album platina.

Scholten is naast zijn solocarrière ook onderdeel van de formatie Giocatori. De formatie bestaat verder uit het dj-duo Celvin van het Schip en Dennis Brugman, Lil' Kleine is MC.

Suite... | Paw Patrol (7) | They Shall Not Grow Old (2018) BluRay 720p 900MB Ganool Watch They Shall Not Grow Old (2018) Subtitle Indonesia-English Streaming Online,Download Film They Shall Not Grow Old (2018) BluRay 720p 900MB Ganool , A documentary about World War I with never-before-seen footage to commemorate the centennial of Armistice Day, and the end of the war.